محققان آکادمی علوم پزشکی چین عنوان میکنند بین مصرف تخم مرغ و ریسک بروز بیماری قلبی عروقی و نرخ مرگ و میر ارتباط وجود دارد و افرادی که هفتهای ۳ تا ۶ تخم مرغ مصرف میکنند با کمترین ریسک این بیماری روبرو هستند. این مطالعه شامل ۱۰۲,۱۳۶ شرکت کننده از ۱۵ استان چین بود که همگی در ابتدای مطالعه فارغ از بیماری قلبی عروقی، سرطان یا بیماریهای کلیوی بودند. در طول بالغ بر ۱۷ سال پیگیری وضعیت این افراد، ۴۸۴۸ مورد بیماری قلبی عروقی و ۵۵۱۱ مرگ و میر اتفاق افتاد. بهترین ماسک های کیوی برای پوست صورت
در زمان قاعدگی چی بخوریم
۴ نوشیدنی قوی که چربی شکم را آتش می زنند
بیماری ,قلبی ,مرغ ,تخم ,ریسک ,مطالعه ,تخم مرغ ,بیماری قلبی ,مرگ و ,عروقی و ,قلبی عروقی
درباره این سایت